Verslag avond training 17 september

Vanavond 17 september hebben wij een avond training gehad. Deze werd georganiseerd door driving-fun en was van 17.00-19.30.

We hadden dus tijd genoeg om veel kilometers te maken en wat nieuwe dingen uit te proberen. Dit is ook zeker gelukt hier een klein verslagje ervan.

De avond begon met inschrijven bij de organisatie die voor mij nieuw was. Dit was de eerste keer dat wij bij deze organisatie gingen rijden. Daarna omkleden en de auto in, deze keer begonnen wij met de trainingsauto om te kijken hoe deze reed en wat voor soort mensen er op de baan reden. Na een uur gereden te hebben kwam er iemand die een rondje mee wou rijden uiteraard was dit geen probleem omdat we aan het trainen waren en er in de trainingsauto een passagiers stoel zit. Hij vond het super leuk en heel erg gaaf en dat was goed om te horen want daar doen we het voor.
IMG_0724

Het laatste half uur over gestapt in de wedstrijd auto om hiermee nog wat kilometers te maken en wat nieuwe dingen te proberen zoals later remmen. Dit ging erg goed en had de vaart er aardig in zitten en de rpndetijden hebben we helaas niet omdat de laptimer in de auto het niet wilde doen helaas. Maar buiten dat weten we zeker dat er een mooie rondetijd inzit de volgende race. Al met al was het weer een goede training voor mij en het was weer een gezellige avond. Na veel vertrouwen in de auto na het uitstapje naar het TT circuit naar assen ging het een stuk beter en dat is altijd lekker.

IMG_0760

Tot ziens bij de volgende wedstrijd op Circuit Park Zandvoort.

Zaterdag 11 oktober tot dan!

 

Gr justin

 
yellow repair