Verslag Race 2 TT Circuit Assen

 

Een goeie racedag gehad op het TT circuit van Assen.

 

S’Morgens in de vrije training waren er problemen met mijn eigen raceauto. Gelukkig had Ab van Yellow-repair nog een andere auto mee en daar hebben we uiteindelijk mee gereden. Dit is ook een Ford Sierra alleen met een 2.9 motor en das wat krachtiger.

 

Kwalificatie: nog een beetje wennen aan de auto en het circuit met deze auto.

Als 13e gekwalificeerd.

 

Race 1: Na een goeie start veel gevechten gehad en dat was echt super! Met een mooie 9de plaats als uiteindelijk finish positie.

Race 2: Minder geluk wel een goeie start en als 7de de eerste ronde doorgekomen maar in de 3de ronden raakte ik een andere deelnemer met schade als gevolg maar wel door kunnen rijden. Helaas is hij gelijk weggegaan omdat hij wist dat hij fout zat dus dat weer wat minder. Maar volgende wedstrijddag wordt hij hierop aangesproken. Aan het einde van de race kwam ik als 11de over de finish. Een 10 plaats overall wie had dat gedacht en dan naar de prijsuitreiking gaan want ja niet iedereen blijft daarvoor. En dan wordt ook nog je naam geroepen en mag je dus een leuke en zeer mooie beker mee naar huis nemen. Wie had dat gedacht ik niet. Deze dag zal ik dan ook niet snel vergeten door de fantastisch gevechten en de helaas opgelopen schade maar dat hoort ook bij het racen en komt nooit goed uit.

 

Snelste rondetijd van 9 Juli was een 2.12.330.

Ik wil graag mijn sponsors en daarnaast iedereen bedanken die mij steunt elke race maar weer. Dat waardeer ik echt.

 

Was een gezellige dag.

 

Op naar de volgende.