Verslag Race 3 Circuit Park Zandvoort

 

Vrijdag 7 augustus 2015,

 

Ik beleefde een goeie racedag tijdens het super race weekend van de DNRT.

Super lekker gereden en erg naar me zin gehad.

 

Kwalificatie: Goeie kwalificatie gehad door een hele lekker slipstream met als resultaat een 2.09.957.

 

Race 1: Helaas te laat bij de opstelling dus vanuit de pitstraat starten. Achja hebben we ook weer gehad en reden 2 bmw’s voor me die ik na 1 rondjes al voorbij was en lekker verder ging met een cup suzuki swift acher me aan. Helaas was ik wel de aansluiting kwijt naar de kop van het veld. Dat was een 10de positie.

 

Race 2: Redelijke start en lekker verdedigd en weggelopen bij de rest alleen was een aardig gat naar de voorganger dus lekker me rondjes gereden en weer netjes geëindigd op de 10e positie.

 

Race 3: Super race gehad. Mega goeie start en buitenom een aantal mensen voorbij dat was p8 naar mate de race vorderde kwam de nummer 9 al snel ingelopen en was hij er voorbij en was veel sneller. Daarna heeeerlijk gevecht gehad voor p9 met een Renault clio 3 met alles erop en eraan en ik met een 2.9 Sierra. Wat was dat genieten zeg en hij kwam er maar niet voorbij super!! En uiteindelijk weer een bekertje mee naar huis mogen nemen echt super. Bedankt iedereen voor de support en was een heerlijk dagje. Met een superauto van yellow Repair

 

Op naar Zaterdag 17 oktober